• اسپلیت دیواری اینورتر 24000 ایران رادیاتور

اسپلیت دیواری چیست ؟

کولر گازی دیواری یا کولر دو تکه دیواری از یک یونیت داخلی که بر روی دیوار نصب شده و یک یونیت خارجی تشکیل می شود. بطور کلی اسپلیت دیواری در محدوده ظرفیتی 9000 تا 36000 BTU در انواع اینورتر یا معمولی ارائه می شود و عموما با توجه به ظرفیت برای محیط هایی با مساحت متوسط 10 الی 150 متر مربع مناسب می باشد.

یونیت خارجی (کندانسور) در کولر گازی دیواری وظیفه تولید برودت و یونیت داخلی (پنل) وظیفه دمش برودت را دارد. لازم به ذکر است که برق مصرفی اسپیلت های دیواری تک فاز 220 ولت می باشد. حتما به این نکته توجه نمایید که در صورت استفاده از چند اسپیلت دیواری با ظرفیت بالا در کنار هم برق مصرفی باید سه فاز 380 ولت باشد.

انواع کولر گازی دیواری

اسپیلت های دیواری در دو نوع اینورتر و معمولی تولید می شوند که تفاوت آنها در نوع کمپرسور و برق مصرفی آنها می باشد. اسپیلت های دیواری اینورتر، برق کمتری نسبت به اسپیلت های معمولی مصرف می کنند. این موضوع به دلیل استفاده از بردهای اینورتر است، وقتی دمای مورد نظر توسط کاربر انتخاب می شود، دستگاه به جای خاموش نمودن کمپرسور، اصطلاحا دور آن را کم کرده (دور متغیر) و با این کار از روشن و خاموش شدن کولر جلوگیری می نماید. جلوگیری از روشن و خاموش شدن دستگاه علاوه بر صرفه جویی در برق مصرفی، از استهلاک و خرابی قطعات دستگاه نیز جلوگیری می کند.

اسپلیت های دور ثابت معمولا برای فضاهایی که نیاز به ارائه بار برودتی از جمله سرمایش و یا گرمایش با حداکثر ظرفیت است، استفاده می شود.

ویژگی اسپیلت دیواری

  • طراحی زیبای پنل داخلی
  • از مزایای استفاده از اسپیلت های دیواری نسبت به سایر اسپیلت ها می توان به کم حجم بودن آنها و عدم اشغال فضای محیط اشاره کرد.
  • اسپیلت های دیواری مجهز به ریموت کنترل و همچنین صفحه نمایشگر LCD می باشند.
  • مجهز به فیلتر های قابل شستشو و تعویض می باشند.
  • مجهز به نمایشگر جهت نمایش دمای محیط با استفاده از سنسورهای موجود در دستگاه
  • دارای 5 حالت عملکردی
  • دارای حالت خواب
  • نصب و راه اندازی آسان

انتخاب اسپیلت دیواری

برای انتخاب اسپیلت دیواری مناسب جهت سرمایش و گرمایش محیط مورد نظر لازم است که میزان متراژ محیط و تعداد اتاق های محیط را در نظر داشته باشید و با توجه به آن ظرفیت اسپیلت را انتخاب نمایید. جدول محاسبه ظرفیت بر اساس متراژ محیط در صفحه اصلی کولر گازی درج شده است به کمک آن می توانید اسپیلت مناسب را انتخاب نمایید. اما در حالت کلی و سرانگشتی برای تعیین ظرفیت می توان به ازای هر 40 متر مربع مساحت در نظر گرفته شده 1 تن تبرید معادل 12000btu را اعمال نمود یعنی برای مساحت 70 متری عموما یک دستگاه دو تن تبرید یا 24000btu باید در نظر گرفته شود.

شستشوی فیلتر های اسپیلت دیواری

جهت تعویض یا شستشوی فیلتر های اسپیلت ابتدا باید از خاموش بودن دستگاه اطمینان حاصل شود تا در حین کار، کاربر دچار برق گرفتگی نشود، سپس درب جلوی اسپیلت را به آرامی باز نموده و فیلتر های جلوی پنل را به آرامی خارج کرده تا دچار آسیب و پارگی نشوند و همچنین گرد غبار انباشته شده بر روی آن در محیط پخش نگردد. پس از خارج کردن فیلتر ها ابتدا خاک روی فیلتر ها را با دستمال پاک کرده و سپس با آب گرم فیلتر ها باید شسته شوند تا تمام آلودگی های روی فیلتر ها از بین برود. پس از شستشوی فیلتر های اسپیلت می توان با اسپری کردن محلول آب و مایع دستشویی به کویل های پنل، کویل ها را تمیز کرد که این امر سبب از بین رفتن آلودگی از روی کویل ها و افزایش راندمان کولر می گردد. در صورت کثیفی بیشتر دستگاه می توان با کمک تکنسین مجرب از دستگاه کارواش برای شستشوی استفاده نمود.

نصب اسپیلت دیواری

همان گونه که ذکر شد، اسپیلت دیواری از یک یونیت داخلی و یک یونیت بیرونی تشکیل شده است که محل نصب یونیت داخلی اسپیلت در داخل ساختمان و بر روی دیوار می باشد و یونیت بیرونی یا کندانسور در حیاط ساختمان یا تراس و بالکن ساختمان (در فضای آزاد) نصب می گردد.

یونیت بیرونی اسپیلت بهتر است در محیطی نصب شود که نور مستقیم آفتاب بر روی آن حاکم نشود و از گرد و غبار به دور باشد تا بتواند راندمان مطلوب تری داشته باشد. یونیت داخلی اسپیلت دیواری بر روی دیوار نصب می گردد و حداقل فاصله آن از طرفین باید 15 سانتی متر باشد و نباید در کنار مواد اشتعال زا یا لوله های گاز که احتمال نشتی دارند قرار بگیرد. جهت نصب یونیت داخلی اسپیلت بهتر است از سست نبودن دیوار جهت نصب اطمینان حاصل نمایید. جهت نصب پنل داخلی ابتدا یک صفحه ی فلزی بر روی دیوار نصب می گردد و پنل بر روی آن قرار می گیرد. این صفحه فلزی که به صفحه نصب (Mounting Plate) معروف است همراه دستگاه ارسال می گردد.

توجه داشته باشید که فاصله یونیت داخلی و یونیت بیرونی نباید خیلی زیاد باشد زیرا راندمان سیستم کاهش پیدا می کند و زمان زیادی صرف می شود که سرمایش یا گرمایش محیط رخ دهد علاوه بر این برق بیشتری نیز مصرف می شود. حداکثر فاصله ی بین یونیت داخلی و خارجی یا طول لوله های مسی متناسب با ظرفیت کولر و برند دستگاه بین 10 الی 22 متر می باشد. اگر از قبل سیستم لوله کشی اسپیلت در ساختمان شما انجام شده است، جهت مطابقت دادن سایز لوله های مسی قدیمی با لوله های اسپیلت جدید، باید این موضوع قبل از خرید حتما با کارشناس فروش مطرح شود. در ساختمان هایی که لوله کشی مناسب جهت نصب کولر گازی دیواری انجام نشده است، می توان با تخریب بخش کوچکی از دیوار، لوله گذاری را انجام داده و اسپلیت های دیوار را نصب نمود.

اسپلیت های ایران رادیاتور به چهار نوع زیر تقسیم بندی می شود

  • اسپلیت دیواری روتاری معتدله T1
  • اسپلیت اینورتر سری A
  • اسپلیت تروپیکال روتاری T3
  • اسپلیت تروپیکال اسکرال T3

تفاوت مدل های بالا در در نوع کمپرسورهای آن است که در زیر به توضیح کمپرسورها می پردازیم

کمپرسور روتاری با نام های تیغه ای و چرخشی هم شناخته می شود. این کمپرسور دارای مکانیزم جابه جایی مثبت از نوع چرخشی می باشد. نحوه عملکرد این کمپرسور به این صورت است که ابتدا گاز را به داخل محفظه مکش کرده و آن را بر اثر چرخش 360 تیغه متراکم می کند. سپس به سمت دریچه خروجی می راند.

این کمپرسور انواع مختلفی دارد. یکی از آنها کمپرسور روتاری تروپیکال می باشد. کمپرسور های ROTARY TROPICAL به صورت اختصاصی برای مناطق گرم و حاره ای طراحی شده اند. زیرا در این مناطق می تواند در عین مصرف انرژی پایین، بازدهی بالایی داشته باشند.

کمپرسور اسکرال از دو صفحه مارپیچی تشکیل شده است که یکی از این صفحه ها ثابت و دیگری متحرک است. نحوه عملکرد موتور Scroll Tropical Compressor بسیار شبیه به کمپرسور روتاری می باشد. هنگامی که گاز مصرفی وارد کمپرسور می شود، صفحه مارپیچی متحرک شروع به چرخش 360 درجه می کند و گاز بین دو صفحه گیر می کند.

در نتیجه در ادامه حرکت دورانی، عملیات فشرده سازی انجام می شود و سپس گاز به سمت دریچه خروجی رانده می شود. یکی از انواع کمپرسور های اسکرال، کمپرسور اسکرال تروپیکال است. این نوع کمپرسور بهترین انتخاب برای نواحی گرمسیری و شرجی می باشد. کمپرسور اسکرال تروپیکال مزیت های زیادی مانند ساختار ساده و قطعات کم، راندمان و بازدهی بالا بدون اتلاف انرژی، لرزش و صدای کم دارد.

تفاوت کمپرسورهای روتاری تروپیکال و اسکرال تروپیکال

کمپرسور روتاری تروپیکال و اسکرال تروپیکال دارای شباهت های جزئی و تفات های اساسی با همدیگر هستند! برای مثال هردوی این کمپرسور ها با عملکرد چرخشی گاز مبرد را مکش و متراکم می کنند. همچنین با توجه به تروپیکال بودن آنها، برای مناطق گرمسیری و حاره ای مناسب هستند.

اما اگر بخواهیم به تفاوت های آنها بپردازیم، یکی از مهترین تفاوت های این دو نوع کمپرسور میزان راندمان آنهاست. کمپرسور روتاری می تواند حجم هوای بیشتری را فشرده می کند و کمپرسور اسکرال با سرعت بیشتری فشرده سازی را انجام می دهد. اما در کل راندمان کمپرسور روتاری بیشتر از اسکرال است.

از دیگر تفاوت های آنها میزان مصرف انرژی آنهاست. هرچند هردوی این کمپرسور ها میزان مصرف انرژی کمی دارند اما کمپرسور روتاری به نسبت انرژی کمتری را مصرف می کند. این دو کمپرسور از نظر ایجاد آلودگی صوتی هم با هم متفاوت هستند. هر دو صدا و لرزش کمی را در هنگام کار ایجاد می کنند اما نویز کمپرسور اسکرال پایین تر است.

نظر بدهید

توجه: HTML ترجمه نمی شود!
    بد           خوب

اسپلیت دیواری اینورتر 24000 ایران رادیاتور

  • 0ریال


برچسب ها: نمایندگی, اسپلیت, ایران, رادیاتور, رشت, قیمت, اسپلیت, ایران, رادیاتور, خرید, اسپلیت, ایران, رادیاتور, خرید, اقساطی, اسپلیت, ایران, رادیاتور, معایب, اسپلیت, ایران, رادیاتور, قیمت, اسپلیت, ایران, رادیاتور, 24000, اسپلیت, روتاری, ایران, رادیاتور, کاتالوگ, اسپلیت, ایران, رادیاتور, راهنمای, اسپلیت, ایران, رادیاتور, کولر, ایران, رادیاتور, قیمت, کولر, ایران, رادیاتور, مشخصات, فنی, اسپلیت, ایران, رادیاتور, اسپلیت, اینورتر, ایران, رادیاتور